Rod Stjuart je bolestan

Britanski pevač Rod Stjuart otkazao je svoj koncert u Australiji u zadnji momenat. Na Instagramu je samo nekoliko sati pre planiranog nastupa napisao da ne može da peva zbog bolesti.

Izvor: B92

Nedelja, 19.03.2023.

10:02

Rod Stjuart je bolestan
Foto: Profimedia

"Rekli su mi da imam virusnu infekciju i da mi je grlo previše nadraženo za pevanje. Samo sam čovek i ponekad se razbolim baš kao i vi. Moja najveća radost je da nastupam za vas, pa činim sve što mogu da se oporavim i vratim na binu", napisao je Stjuart na društvenoj mreži.

"Izvinjavamo se zbog razočarenja i neugodnosti zbog ulaznica. Dalja objava vezana uz dogovore o koncertima biće objavljena početkom sledeće nedelje", dodao je.

Naime, nastup je trebalo da se održi u sklopu muzičareve turneje "A Day On The Green". Na koncertu je trebalo da nastupa i američka pevačica Sindi Lauper i novozelandski pevač Džon Stivens.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: