MAC 2023: Očekuje nas najveći spektakl u ovom delu Evrope VIDEO

Najveća regionalna ceremonija muzičkih priznanja, Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a, zakazana je za 25. i 26. januar u Štark Areni. S obzirom na to da nosi epitet najznačajnijeg muzičkog događaja na celom Balkanu, očekuje nas pravi spektakl.

Izvor: B92, TV Prva

Utorak, 24.01.2023.

11:50

MAC 2023: Očekuje nas najveći spektakl u ovom delu Evrope VIDEO
Foto: Live Production

Da će MAC i ovaj put prevazići očekivanja, potvrdio je za TV Prva vlasnik i osnivač Skymusic-a, Milenko Škarić.

"Naredne dve večeri rezervisane su za višečasovnu ceremoniju dodele nagrada i senzacionalnih nastupa. Domaćini prve večeri biće Tonči Huljić i Jelena Gavrilović, dok će na crvenom tepihu čekati Boško Jakovljević i Una Senić. Druge večeri, koja je interesantnija za mlađu publiku, domaćini će biti Vojaž i Mimi Mercedez", rekao je vlasnik i osnivač Skymusic-a, Milenko Škarić.

MAC će po treći put okupiti najeminentnije izvođače iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a svoje učešće na ovogodišnjoj ceremoniji potvrdili su Riblja čorba, Jelena Rozga, Konstrakta i Zemlja gruva, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: