Dobio rak, pa onda i kovid; Poznato stanje Džefa Bridžisa

"Old man", nova TV serija Džefa Bridžisa (72) još je bila u produkciji kada je slavnom glumcu dijagnostikovan limfom. Vest je saznao 2020. jer je snimanje bilo na čekanju zbog pandemije, što je dovelo do, kako on opisuje, dvogodišnje "zdravstvene avanture".

Izvor: B92

Subota, 24.09.2022.

13:33

Dobio rak, pa onda i kovid; Poznato stanje Džefa Bridžisa
Foto:EPA/ SHAWN THEW

"Dobio sam rak i hemoterapiju, a zatim i kovid pored toga. A hemoterapija mi je oduzela imuni sistem, pa sam dobio teži oblik kovida. Bio sam bolestan oko dve godine i još je sve maglovito", rekao je glumac koji je upamćen po ulogama u filmovima "Veliki Lebovski", "True Grit", "Ludo srce" i "Tron".

On je dodao da se i pored svega trudio da u datoj situaciji vidi najbolje.

"Nije sve loše. Bilo je i nekih neočekivanih stvari. Osetio sam svu ljubav koja mi dolazi od porodice i prijatelja i drugih ljudi širom sveta", rekao je Bridžis.

U januaru 2021., glumac je podelio ohrabrujuće vesti o svom raku, rekavši fanovima da se njegov tumor "dramatično smanjio".

"A onda sam se dve godine kasnije vratio na posao i to je bio najbizarniji osećaj, kao da smo imali dug vikend i jedva sam čekao da ispričam prijateljima svoj san: bio sam bolestan, bio sam u bolnici, znaš, sve je to bilo kao iz snova. Ali ponovo sam na nogama i oduševljen sam što sam ovde."

Glumac koji je osvojio Oskara kaže da se sada oseća odlično i da je srećan što promoviše svoju seriju, njegovu prvu TV ulogu od kada je bio dete.

"Moj otac, Lojd Bridžis, radio je mnoge TV serije i iz njegovog iskustva sam mogao da kažem koliko je bilo teško i koliko je bio zabrinut da je teško jer ste osećali da nemate dovoljno vremena da se posvetite ulozi. Mislim da me je to sprečilo da se bavim televizijom. Ali sada, bože, sjajnih stvari koje dolaze iz televizije i sadržaja, ima ih toliko i tako je kvalitetno, pomislio sam u sebi, bolje da eksperimentišem sa ovim", rekao je Bridžis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: