Dvojnik Kijanua Rivsa dobio presudu protiv Fejsbuka

Markos Dživs, Brazilac koji likom neodoljivo podseća ne Kijanua Rivsa, dobio je presudu protiv Fejsbuka nakon što mu je kompanija ugasila korisnički nalog.

Izvor: index.hr

Utorak, 05.07.2022.

15:01

Default images

Kijanu Rivs - najtužniji, ali i najvoljeniji čovek Holivuda

Sud u Rio de Žaneiru je presudio da Fejsbuk mora da reaktivira Karlosov nalog i da mu plati oko 880 evra. Ako mu ne vrate profil u predstojećih pet dana, Fejsbuk će za svaki naredni dan morati da mu isplati dodatnih 35 evra.
Kijanu Rivs u Novom Sadu; razlog neočekivan

"Borba je trajala dve godine. Čim su shvatili da ličim na glumca, iz Fejsbuka su ugasili moj profil za manje od tri meseca. Istovremeno postoje brojni profili koji se pretvaraju da sam ja i traže novac od fanova, a koji su ostali aktivni", rekao je Markos.

Kijanu Rivs otkrio da najviše voli pesmu engleskog rok benda

Dživs je shvatio da liči na poznatog holivudskog glumca pre 17 godina, ali nije pomišljao na to da bi na osnovu te sličnosti mogao da zarađuje za život dok nije ostao bez posla na tankeru. Nakon toga se okrenuo poslu u kojem glumi zvezdu Matriksa, a Fejsbuk koristi za promociju i dogovaranje poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: