Iron Maiden: "Hvala Novaku Đokoviću"

Bend Iron Maiden izdali su 3. septembra svoj 17. studijski album pod nazivom "Senjutsu", zajedno sa zanimljivom listom imena koja su se našla na zahvalnici ovih Britanaca.

Izvor: B92

Nedelja, 05.09.2021.

14:43

Iron Maiden:
Foto: Profimedia/Andrew Schwartz/SIPA/2109051250

Na odeljku posvećenom ljudima kojima su članovi ovog sastava osnovanog davne 1975. godine u Lejtonu, istočnom delu Londona, basista i lider benda Stiv Haris je, između ostalih, zahvalio – Novaku.

Đoković nije jedini sportista koji se našao među ljudima koje su Mejdeni spomenuli, pošto su tu i fudbalski klub Mejdonijans, neizbežni Vest Hem, čiji grb Haris inače ima na gitari (uz tetovažu), kao i legendarni teniser i jedan od "loših momaka belog sporta", Pet Keš. Iako nije poznato šta se krije iza odluke da se Novakovo ime nađe među izabranim ljudima, ipak nije toliko teško razumeti pozadinu.

Naime, Đoković je tokom mastersa u Monte Karlu dobio na poklon solo album gitariste Mejdena i rekreativnog tenisera Adrijena Smita, bubnjar Niko Mekbrejn je redovan posetilac Vimbldona, dok je, navodno, i sam Haris u više navrata posećivao ovaj teniski kompleks tokom najprestižnijeg turnira na svetu, i tom prilikom najviše vremena provodio sparingujući sa Đokovićem "iza zatvorenih vrata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: