Život

Utorak, 13.06.2023.

12:24

Ne prestaje da šokira: Na žurci Kanjea Vesta, gosti jeli suši sa nage žene FOTO

Rođendanska žurka kontroverznog repera protekla je u najblažem smislu reči-bizarno.

Izvor: B92

Ne prestaje da šokira: Na žurci Kanjea Vesta, gosti jeli suši sa nage žene FOTO
Foto: Profimedia

Reper Kanje Vest proslavio je rođendan sa prijateljima, a pojedine fotografije sa žurke podelili su na Tviteru. Pojedine su "upale u oči svima", odnosno one na kojoj gosti jedu suši sa potpuno nagih žena, što je sve zaprepastilo. Negativni komentari na račun ovog "performansa" samo se nižu na pomenutoj društvenoj mreži, a mnogi tviteraši ovaj potez karakterišu kao mizoginiju.

"Tretirati ženu kao tanjir je mizoginija", komentarišu na Tviteru gde ističu: "U kom svetu tretiranje žena kao objekta za posluživanje hrane muškarcima nije doslovno mizoginija?!".

"Svakim danom postaje sve čudniji i čudniji", bili su samo neki od komentara posvećeni slavnom reperu za kojeg sada svi posle ovog poteza smatraju da je reč o mizoginiji. Na ovoj, reklo bi se, bizarnoj rođendanskoj proslavi, bila je i ćerka Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, devetogodišnja Nort Vest, koja je takođe primećena kako jede suši, doduše, nije ga uzimala sa nage žene, već sa tanjira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: