Aktuelno 24

13.05.2024.

11:07

Članica hrvatskog žirija otkrila kako su glasali: "Nije fer što me osuđujete..." FOTO

Članica hrvatskog evrovizijskog žirija, Ivana Vrdoljak Vanna, oglasila se nakon mnogobrojnih osuda zbog "neadekvatne" preraspodele bodova.

Izvor: B92.net

Članica hrvatskog žirija otkrila kako su glasali: "Nije fer što me osuđujete..."  FOTO
Profimedia

Podeli:

Na društvenim mrežama nastao je pravi haos nakon što je Hrvatska dodelila samo 3 boda srpskoj predstavnici Teya Dori, čak je i Marija Šerifović na svom "X" profilu tražila da se sazna ko su članovi hrvatskog žirija.

"U hrvatskom žiriju za ovogodišnji Evrosong je bilo 5 osoba. Svako od nas je glasao zasebno - po svojoj savesti. Zbir naših glasova je dao konačne ocene. S obzirom da propozicije ESC ne dozvoljava obavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije nimalo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova", napisala je Vanna na svom Instagramu.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Svet

Počelo je; Amerikanci prelaze reku

Južnokorejske i američke trupe započele su veliku vojnu vežbu prelaska reke, sa ciljem poboljšanja zajedničkih operativnih sposobnosti, saopštila je danas južnokorejska vojska.

8:01

5.6.2024.

1 d

Podeli: