- Novo doba -

5 muških navika koje ženama idu na živce

Bez obzira da li je u pitanju prvi susret ili godine provedene u vezi sa nekim muškarcem, u njegovom ponašanju sigurno postoji neka osobina ili navika zbog koje svaki puta kolutate očima.

Izvor: B92
Podeli

1. Diranje intimnog dela tela u javnosti

Kada muškarac u javnosti ponekad i nesvesno dodiruje svoj intimni deo tela, ženama je to sramotno. Oni u tome ne vide ništa sporno, već to doživljavaju kao deo svoje uobičajene neverbalne komunikacije.

2. Podrigivanje i puštanje vetrova

Ispuštanje vetrova i podrigivanje su takođe u ovoj kategoriji. Muškarci ovo doživljavaju kao sasvim prirodnu reakciju zbog čega im nije jasno zašto bi to bilo koga moglo da uzbudi ili iznervira.

3. Nervoza i bes u saobraćaju

Muškarci vrlo često izgube kontrolu i pobesne tokom vožnje. To se posebno događa kada je u toj priči i žena. Muškarci takođe imaju i predrasude da se iza volana automobila koji im smeta uvek nalazi žena.

4. Vulgarno ophođenje prema ženama

Vulgarne reči nisu način na koji muškarac može da osvoji ženu. On takve reči ne treba da izgovara ni u drugim situacijama. To žene jednostavno ne vole.

5. Narcizam u krevetu

Poznato je kako muškarci misle da su najbolji u krevetu, a upravo takav pristup itekako donosi minuse kod žena. Postoji li išta gore od seksa u tokom kog muškarac misli samo na sebe?

Foto: FreeDigitalPhotos.net

NovoDoba

Ženski magazini seksualno osnažuju žene

Kada pomislimo na stvari koje seksualno osnažuju žene Kosmopolitan se ne čini kao logičan izbor. Magazin je poznat po sadržaju koji ženama govori kako da zadovolje muškarca i uzburkaju stvari u spavaćoj sobi. Međutim, najnovija studija pokazala je kako ženski magazini zapravo pomažu ženama da seksualnu želju i svoje zadovoljstvo stave na prvo mesto.

NovoDoba nedelja 16.09. 16:31 Komentara: 24

16 dobro čuvanih ženskih tajni

Mislite da dobro poznajete svoju lepšu polovinu i da među vama nema tajni? Razmislite još jednom! Zašto je ponekad ljuta sasvim bez razloga, šta radi ta dva sata zatvorena u kupatilu ili zašto je neraspoložena u izazovnoj haljini? Donosimo vam 16 dobro čuvanih ženskih tajni...

NovoDoba nedelja 16.09. 08:30 Komentara: 61
strana 1 od 5 idi na stranu