- Novo doba -

5 muških navika koje ženama idu na živce

Bez obzira da li je u pitanju prvi susret ili godine provedene u vezi sa nekim muškarcem, u njegovom ponašanju sigurno postoji neka osobina ili navika zbog koje svaki puta kolutate očima.

Izvor: B92
Podeli

1. Diranje intimnog dela tela u javnosti

Kada muškarac u javnosti ponekad i nesvesno dodiruje svoj intimni deo tela, ženama je to sramotno. Oni u tome ne vide ništa sporno, već to doživljavaju kao deo svoje uobičajene neverbalne komunikacije.

2. Podrigivanje i puštanje vetrova

Ispuštanje vetrova i podrigivanje su takođe u ovoj kategoriji. Muškarci ovo doživljavaju kao sasvim prirodnu reakciju zbog čega im nije jasno zašto bi to bilo koga moglo da uzbudi ili iznervira.

3. Nervoza i bes u saobraćaju

Muškarci vrlo često izgube kontrolu i pobesne tokom vožnje. To se posebno događa kada je u toj priči i žena. Muškarci takođe imaju i predrasude da se iza volana automobila koji im smeta uvek nalazi žena.

4. Vulgarno ophođenje prema ženama

Vulgarne reči nisu način na koji muškarac može da osvoji ženu. On takve reči ne treba da izgovara ni u drugim situacijama. To žene jednostavno ne vole.

5. Narcizam u krevetu

Poznato je kako muškarci misle da su najbolji u krevetu, a upravo takav pristup itekako donosi minuse kod žena. Postoji li išta gore od seksa u tokom kog muškarac misli samo na sebe?

Foto: FreeDigitalPhotos.net

NovoDoba

Da li u Srbiji shvataju koncept wellnesa?

Šta je wellness? Da li se u dovoljnoj meri bavimo fizičkom aktivnošću? Zašto je kod nas mentalno zdravlje tabu tema? Da li smo kao nacija zaista toliko nesrećni kao što govorimo? Da li država i njene institucije čine dovoljno da podrže građane u težnji da postignu blagostanje duha i tela?

Vesti utorak 9.12. 15:11 Komentara: 12

Može li brak da opstane bez seksa?

Sve je više veza u Srbiji u kojima su partneri postali stranci u krevetu. Globalna istraživanja pokazuju da polovina parova vodi ljubav nekoliko puta mesečno, a svaki peti - manje od deset puta godišnje.

NovoDoba četvrtak 13.11. 08:30 Komentara: 19

Koliko je seks važan za brak?

U novim vezama uvek je puno strasti, ali sa godinama se parovi zabrinu misleći da je ona nestala i da će sve propasti. Ako i vi tako razmišljate, utešiće vas ova vest jer istraživanja tvrde da postoji nešto puno važnije od seksa.

NovoDoba sreda 5.11. 08:30 Komentara: 17
strana 1 od 59 idi na stranu