Bik Džeri pobegao drugi put od smrti: "Predosetio šta mu se sprema"

Bik koji je pobegao iz klanice u Kaštelima u Hrvatskoj pronađen je u mestu Sadine, ali je opet uspeo da pobegne, saopštila je danas policija.

Izvor: B92

Nedelja, 27.10.2019.

15:30

Bik Džeri pobegao drugi put od smrti:
Foto: ilustracija depositphoto/carpaumar

Bik težak 650 kilograma zbog svoje neuhvatljivosti nazvan je Džeri, a pretpostavlja se da je pošao ka Prgometu.

Bik je, prema rečima vlasnika, predosetio šta mu se sprema i pobegao je, a poslednji put je viđen u dvorištu jedne privatne kuće.

"Valjda kad je osetio krv i osetio se ugrožen, on je jednostavno reagovao ovako kako je reagovao. To je velika i masivna životinja, i kad ona krene nju je jako teško obuzdati", izjavio je vlasnik Petar Skejo.

Kako se navodi, za bikom tragaju i policija i lovci, a građani su pozvani da mu se ne približavaju ako ga primete. Vlasnik klanice, obećao je da će, ukoliko ga uhvate, biti pošteđen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: