Aktuelno 1

15.03.2024.

22:22

Ovo se nikada nije desilo u MasterChefu: Tanja oduševila sudiju Branka jelom, on pojeo sve iz tanjira

Sudiji Branku se toliko svidelo jelo koje je Tanja spremila, da je na kraju pojeo sve iz tanjira.

Izvor: Prva.rs

Ovo se nikada nije desilo u MasterChefu: Tanja oduševila sudiju Branka jelom, on pojeo sve iz tanjira
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Ovakva situacija se do sada nikada nije desila u "MasterChef Srbija", a Branko nije štedeo ni komplimente kada je ona u pitanju.

"Kada vam sudija Branko kaže da ste servirali ozbiljnu hranu, smatrajte to jakim komplimentom. Sigurna sam da bi on ovako nešto poslužio u svom restoranu", rekla je Tanja, a kako je to izgledalo pogledajte u videu klikom na ovaj LINK.

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: