Aktuelno 1

24.04.2024.

11:53

Otac Điđi i Bele Hadid napao američkog kongresmena: "Vi ste gori od pacova"

Otac manekenki Džidži i Bele Hadid, Muhamed, poručio je njujorškom kongresmenu Ričiju Toresu da je "rob belaca" i da bi trebalo da se "obuče kao KKK da bi sakrio lice".

Izvor: B92/rt.rs

Otac Điđi i Bele Hadid napao američkog kongresmena: "Vi ste gori od pacova"
Profimedia

Podeli:

Muhamed Hadid optužio je crnog političara da je rob belaca zbog njegove podrške Izraelu.

Muhamed je, inače, američki i palestinski investitor za nekretnine. On je Ričija Toresa uporedio sa pacovima iz kanalizacije.

Hadid je takođe prokomentarisao i Toresovu homoseksualnost. "Vi ste gori od pacova njujorškog kanalizacionog sistema", poručio mu je Hadid na Instagramu. "Oni imaju veći mozak od vas. Možda ćeš dobiti posao izbacivača u gej baru. Obavezno se obuci kao KKK da bi sakrio to svoje ružno sivo lice".

Za Toresa je rekao i da je glasnogovornik Izraelaca i izraelske lobističke grupe AIPAK i da traži platu od preko 500.000 dolara.

Tores, koji u Kongresu predstavlja Bronks od 2021. godine, uzvratio mu je: "Zbog delikta mišljenja podrške Izraelu nakon 7. oktobra bio sam meta rasističke retorike Muhameda Hadida. Ako imate smelosti da budete obojena osoba i podržavate Izrael, postajete meta za rasističku mržnju i uznemiravanje".

Podsetimo, Hadid je, nekoliko dana nakon Hamasovog napada na Izrael, Benjamina Netanjahua nazvao Hitlerom modernog vremena

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: