Utorak, 26.09.2023.

10:58

Slavica Đukić Dejanović posetila nastavnicu ranjenu u "Ribnikaru"

Izvor: Prva

Slavica Đukić Dejanović posetila nastavnicu ranjenu u

Ministarka prosvete Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da bi bilo dobro kada bi se u programe rada sa decom koji ne moraju biti čisto fizička aktivnost uključio i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje (DIF).

Navela je i da je posetila nastavnicu ranjenu u tragičnom događaju u Ribnikaru i da je to bila njena lična potreba.

"Studenti koji su položili ples ili neke druge predmete mogu biti vrlo korisni u slobodnim aktivnostima koje imamo programom u školama", rekla je ona za TV Prva i podsetila da je Olimpijski komitet ponudio prosveti saradnju da olimpijsku pedagogiju primenimo u fizičkim aktivnostima u radu sa decom u 51 školi širom Srbije.

Đukić-Dejanović je navela i da će od 3. do 30. oktobra biti moguće prijavljivanje studenata druge i treće godine studija za pedagoške smerove za 230 stipendija Ministarstva.

Ona je podsetila i da je ova školska godina za decu u osnovnim školama počela specifično sa uputstvima koje je dao čitav tim stručnjaka, a teme su bile ljudske vrednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: