Samsung na S23 serija dobija Light mode sa značajnim poboljšanjima

Početak godine tradicionalno je rezervisan za Samsungovu Galaxy S seriju. Ove je godine stigla Galaxy S22 serija, dok će sledeće godine stići Galaxy S23 serija, o kojoj smo saznali već mnogo detalja. Najnoviji izveštaj donosi nam nove informacije o ovoj seriji.

Tehnopolis

Izvor: B92, Bajtbox

Petak, 04.11.2022.

19:00

Samsung na S23 serija dobija Light mode sa značajnim poboljšanjima
Foto: Gabo_Arts / Shutterstock.com

Prema dosadašnjim glasinama, Galaxy S23 serija neće stići s iznenađenjima u pogledu modela. Tako bi seriju trebalo da čine Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra.

Galaxy S23 i Galaxy S23+ Plus trebalo da stignu s nešto većim baterijama u odnosu na prethodnika. Tako glasine sugerišu da će Samsung Galaxy S23 stići s baterijom kapaciteta 3900 mAh. Ako se ove informacije ispostave tačnim, to znači da će Galaxy S23 imati 200 mAh veći kapacitet baterije u odnosu na prethodnika.

Samsung Galaxy S23+ navodno će imati bateriju kapaciteta 4700 mAh, što je također 200 mAh više u odnosu na prethodnika. Izgleda da je Samsung smislio još jedan način da produži vek trajanja baterije – Light mode.

Ovaj način rada uveden je za Samsungove preklopne telefone ranije ove godine i služi kao alternativa Standardnom načinu rada baterije. On prioritet daje dužem trajanju baterije u odnosu na performanse.

Poznati dojavljivač Ice Universe navodi da će pad performansi biti umeren, ali da će smanjenje potrošnje energije biti značajno. Ovaj način rada neće uticati na performanse u igrama jer će se performanse za njih i dalje kontrolisati iz posebnih postavki Game Boostera, kao što je i sada slučaj.

Potrebno je naglasiti da je ovaj Light način rada odvojen i drugačiji tip u odnosu na uobičajeni način rada za uštedu energije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: