Mask podelio tekst razočaran Cyberpunkom 2077: "Plačem dok ne zaspim, neću da pipnem PS4"

Nekima baš teško pada to što Cyberpunk 2077 nije optimizovan kako treba, odnosno ne radi najbolje za PlayStation 4 i Xbox One konzole. Ilon Mask deli njihovo mišljenje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 15.12.2020.

13:16

Mask podelio tekst razočaran Cyberpunkom 2077:
Foto: GettyImages/Saul Martinez

Mask je podelio tekst jednog korisnika društvene mreže Reddit, koji je opisao šta proživljava zbog ove video-igre.

"Uzeo sam nedelju dana slobodno da bih igrao ovu video-igru. Ubrzo sam shvatio da to nije ona video-igra o kojoj sam mislio svaki dan u poslednjih osam godina. Plakao sam dok ne zaspim, nisam mogao da funkcionišem. Svaki put kad pomislim na ovu video-igru, zaplačem. Neću više da pipnem PS4", piše u objavi.

Mada je ovde ton polušaljiv, nije tajna da Cyberpunk 2077 ima izvesnih bagova.

Čak se i sam studio koji stoji iza ove video-igre, CD Projekt Red, oglasio izvinivši se fanovima i nudeći im novac nazad ako su nezadovoljni, a Maskov tvit je odgovor upravo na njihovo saopštenje.

Verovatno će proći još nekoliko meseci dok ne dobijemo pročišćenu i potpuno funkcionalnu verziju Cyberpunk 2077, s obzirom na to da već postoje neka ažuriranja, a studio je obećao da će ih biti još.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: