Da li ćete ostati na Facebooku i Instagramu ukoliko se budu plaćali? ANKETA

Kompanija Meta je nedavno najavila model pretplate za korisnike Facebook i Instagram mreža, koji će im omogućiti verifikaciju naloga uz nadoknadu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 21.02.2023.

12:15

Da li ćete ostati na Facebooku i Instagramu ukoliko se budu plaćali? ANKETA
Foto: Ink Drop / Shutterstock.com

Mark Zakerberg, izvršni direktor kompanije Meta, kaže da je ideja pretplate da se poboljša verodostojnost i bezbednost usluga koje Meta servisi nude.

Ova pretplata košta 11,99 dolara na vebu i 14,99 dolara na Android i iOS platformama, na mesečnom nivou. Sistem pretplate se trenutno testira u Australiji i na Novom Zelandu.

Mnoge je ova vest zabrinula, pa su se zapitali da li ovo predstavlja samo uvod u implementiranje svojevrsne obavezne pretplate na Facebook i Instagram servise.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li biste plaćali pretplatu na Facebook i Instagram i pod kojim uslovima?

Učestvujte u našoj anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: