Microsoft je predstavio Defender aplikaciju za sajber bezbednost

Onlajn aplikacija poboljšava postojeću zaštitu korisnikovih računara i telefona.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 17.06.2022.

08:25

Microsoft je predstavio Defender aplikaciju za sajber bezbednost
Foto: monticello / Shutterstock.com

Microsoft Defender je dostupan za generalnu upotrebu na svim personalnim uređajima korisnika, a ne samo za Windows računare i poslovanja.

Novi Defender za individualne korisnike pretplatnicima na Microsoft 365 omogućava onlajn alatku, koja dodatno pojačava postojeće sigurnosne mere koje korisnik upotrebljava u borbi protiv malware i phishing napada. Aplikacija proširuje anti-malware zaštitu na Android, iOS i macOS. Takođe, korisnici će dobijati obaveštenja koja se tiču sigurnosti i bezbednosti, kao i rešenja i preporuke.

Defender za pojedinačne korisnike je uključen u okviru Microsoft 365 Personal i Family planova u većini zemalja. Cena kreće od 70 dolara godišnje za Personal naloge u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: