Postanite sjajan fotograf i vloger uz Huawei nova 9

Bilo da ste fotograf entuzijasta ili ljubitelj vlogovanja, Huawei nova 9 će vam olakšati fotografisanje i snimanje videa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

11:30

Postanite sjajan fotograf i vloger uz Huawei nova 9
Foto: Huawei

Uloga mobilnih telefona sve više dobija na značaju, posebno u uslovima neizvesnosti koje izaziva aktuelna situacija sa pandemijom. U ovakvoj situaciji, kvalitetan telefon, sa još kvalitetnijom kamerom može biti spas - bez obzira da li se nalazite napolju ili unutra, u bilo koje doba dana ili noći.

Za mlade, ovo je alatka koja ih povezuje sa drugima, kada su fizički razdvojeni. Telefoni su opisani kao "moderan prozor", koji će mladima pomoći da vide svet i omogućiti svetu da vidi njih, a sve kroz objektiv kamere ili mali ekran.

Sa rastom platformi, kao što su YouTube, Instagram, TikTok, ali i brojnih gejming servisa, fotografisanje i vlogovanje kratkih i bitnih momenata iz života, definišu današnji životni stil mladih.

U svemu ovome, od velike pomoći će biti poslednja inovacija kompanije Huawei - nova 9 telefon, koji je opremljen idealnim kamerama za fotografisanje i vlogovanje.

Uz Huawei nova 9 više ne morate da podešavate sumorno osvetljenje u svojoj sobi ili da pronalazite svetlo kako biste slikali prizor ili objekat tokom noći. Nova 9 može da radi u teškim i slabo osvetljenim uslovima zahvaljujući svojoj 50MP RYYB Ultra Vision kameri.

Glavna kamera telefona ima veliki senzor (1/1.56"), koji omogućava unošenje do 40% više svetlosti, a sve će savršeno obraditi XD Fusion Engine. Ovaj motor vrši semantičku analizu na visokom nivou, optimizuje detalje i kvalitet kako bi formirao fotografije i video vrhunske jasnoće.
Foto: Huawei
Huawei nova 9 ima tri moda za snimanje fotografija u uslovima slabijeg osvetljenja, a možete ih koristiti u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite. Tu su standardni noćni mod, obični i Pro mod.

Standardni noćni način fotografisanja se koristi kada vam je telefon u ruci, a želite da snimite nešto u uslovima slabog osvetljenja dok se šetate noću. Običan način je koristan kada je prisutan izvor svetlosti koji je usmeren na subjekt, pa je moguće prilagođavanje ekspozicije i postizanje najpoželjnijeg osvetljenja. Na kraju, Pro mod noćnog fotografisanja je namenjen situacijama kada raspolažemo sa izuzetno lošim osvetljenjem. U ovom slučaju se koristi duga ekspozicija za prikaz nekih detalja koji nisu vidljivi za ljudsko oko.

Nema sumnje da je snimanje u noćnim uslovima izazovno, ali pomoću kamere Huawei nova 9 telefona, fotografisanje i kreiranje videa noću može proizvesti izuzetno atraktivan sadržaj.

Za ljubitelje selfija, Huawei nova 9 će omogućiti kreiranje jasnih fotografija i video klipova, sa živopisnim bojama i bogatim prikazom detalja, a sve zahvaljujući 32MP prednjoj kameri i 4K sočivu. Jedinstveni video klipovi se mogu kreirati pomoću Time-Lapse i Slow-Motion funkcija. Ne morate se brinuti ukoliko imate nestabilne ruke - AIS stabilizacija će omogućiti da video bude dobar i stabilan.

Povrh svega, kreatorima sadržaja će u velikoj meri biti zanimljiva opcija prebacivanja između glavne kamere na poleđini i prednje kamere i "dual-view" snimanje. Kada snimite željeni materijal, možete ga dodatno obraditi preko Petal Clip funkcije, koja nudi različite teme za vlogovanje, specijalne efekte, stikere, animacije, efekte zvuka i drugo.

Huawei nova 9 nudi pregršt elemenata i opcija fotografima entuzijastima i vlogerima, a ovaj višenamenski telefon možete pronaći u prodaji po ceni od 61.999 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: