"Najbolji ikada": Povratak legendarnog Logitechovog "reponje" VIDEO

Ukoliko ste sredinom prošle decenije aktivno igrali video-igre, verovatno se sećate da je jedna od najpopularnijih i najhvaljenijih serija gejming miševa bila legendarna Logitechova MX 5XX.

Izvor: B92, play.co.rs
Podeli
Printscreen YouTube/Logitech G
Printscreen YouTube/Logitech G

Miševi MX 500, 510 i 518 bili su oprema za kojom su gejming svet i tadašnji profesionalni gejmeri ludeli, bilo da ste igrali pucačine, strategije u realnom vremenu ili neki treći tip igara.

Osim, za tadašnje vreme najsavremenije tehnologije, ono zbog čega su ih mnogi pre svega zavoleli jeste njihova ergonomija, odnosno oblik koji je tako savršeno prijanjao uz ruku, kao da su stvoreni jedno za drugo. Do dana današnjeg nije napravljen miš boljeg oblika, piše Play.

Lepe vesti stižu za ljubitelje ove serije, jer je Logitech objavio povratak u život osavremenjene verziju miša MX 518, koji je za svog života, pre gašenja proizvodnje 2014. godine, bio prodat u neverovatnih 16,4 miliona primeraka.

Novi miš izgleda i "leži" u ruci identično kao i njegov prethodnik, ali je razlika u tehnologiji i materijalima. Tehnologija je sada u skladu sa savremenim trendovima osetljivosti, preciznosti i brzine koja se očekuje od modernog gejming miša. Na spoljnjoj površini takođe su upotrebljeni savremeni materijali i završna "Nightfall" obrada.

strana 1 od 2 idi na stranu