Ukoliko beskonačno padate i umirete u Elden Ringu – hakovani ste VIDEO

Hakeri su pronašli način da iskoriste bag, kojim likove igrača šalju u beskonačnu petlju, koja ih prvo izbaci iz igre, a po povratku ih stavlja u beskonačan proces padanja i umiranja.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Ponedeljak, 21.03.2022.

15:20

Ukoliko beskonačno padate i umirete u Elden Ringu – hakovani ste VIDEO
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Ako igrate Elden Ring na svojim računarima, dobar savet bi bio da isključite onlajn funkcionalnost tokom narednog perioda. Prema navodima gejmera sa Reddita, hakeri su uspeli da pronađu grešku koja im omogućava da igrače pošalju u beskonači krug umiranja u igri.

Objavljen je i video, koji prikazuje pomenuti proces hakovanog naloga, koji je na Twitteru okačio Elden Ring Update. Haker će iskoristiti specijalnu sposobnost koja dovodi do rušenja Elden Ringa. Nakon toga, kada se igrač vrati, njegov lik će se naći u konstantnom krugu padanja u smrt. S obzirom na to da je Elden Ring ogromna igra, pojedini igrači su prijavili da su zbog pomenutog haka izgubili i više od 100 sati gejmpleja.

FromSoftware i Bandai Namco još uvek nisu komentarisali pomenuti hak, a igračima se preporučuje da u međuvremenu igraju oflajn. Pored toga, dobra ideja je da redovno čuvate progres tokom igre, ukoliko nekome padne na pamet da hak iskoristi na vašim likovima.

U najgorem slučaju, moguće je sačuvati progres ali proces nije lak. Potrebno je da pritisnete Alt F4 pre nego što lik umre, a potom da se brzo prebacite u Site of Grace kada reloadujete igru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: