Tehnopolis

Četvrtak, 08.02.2024.

09:06

Call of Duty menja taktiku, evo šta je u fokusu

Nove kampanje za Call of Duty će imati drugačiju strukturu za singlplejer.

Izvor: B92

Call of Duty menja taktiku, evo šta je u fokusu
Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

Iako je Call of Duty: Modern Warfare 3 objavljen sa multiplejer modom koji je dobio pohvale, singlplejer kampanja igre je bila drugačija.

Kampanja je odbacila strukturne misije iz prethodnih COD kampanja i umesto toga je implementirala strukturu "misija u otvorenom svetu". Izgleda da ovo neće biti kratkotrajna izmena.

Prema navodina Insider Gaminga, Activision planira da i u budućnosti investira sredstva u COD kampanje u otvorenom svetu, počevši od Black Ops Gulf War.

Prema navodima, biće integrisane neke linearne misije, a veruje se da bi ovo moglo da liči na ono što nudi Halo Infinite, sa lepim miksom open-world i linearnih misija za singlplejer kampanju.

U novoj Call of Duty kampanji u otvorenom svetu, igrači će moći da koriste vozila za brzo kretanje po mapi, imaće odred vojnika sa sobom i neće morati da luta mapom potpuno sam.

Planirano je da Black Ops Gulf War kampanja za Call of Duty bude objavljena kasnije tokom 2024. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: