Stiže nova Dragon Age igra VIDEO

Dragon Age serijal je imao svojih uspona i padova u prethodnim godinama. Fanovima je u proteklom periodu definitivno bilo najteže, jer je Bioware zbog drugih projekata bio primoran da nekoliko puta odlaže rad na novom Dragon Age naslovu.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Bioware
Foto: Bioware

Prethodni projekat na kojem se radilo u godinama za nama je otkazan zato što je pažnja morala biti usmerena ka igrama Mass Effect Andromeda i Anthem, a obe su, nažalost, dobile lošu reputaciju, zahvaljujući brojnim problemima.

O novoj igri se već nekoliko puta govorilo, sami čelnici studija su rekli da ne odustaju od novih igara, a pre par meseci su se pojavile i kratke priče koje otkrivaju gde će se odvijati radnja nove igre.

Kejsi Hadson, vođa studija Bioware, je u otvorenom pismu fanova otkrio kako je nova Dragon Age igra u predprodukciji, ali je nije direktno imenovao, već ju je opisao rečima "Dread Wolf rises", tako da još uvek ne znamo ni tačno ime. Dread Wolf je ime boga Fen’Harela koji se spominje u ranijim Dragon Age naslovima, prenosi Play.

Predprodukcija znači da ćemo morati još sačekati na novu Dragon Age igru, a ujedno nas interesuje i u kojem će smeru serijal ići, pošto je glavni producent iza igara, Majk Lajdlav, otišao da radi za Ubisoft.

O tome kako je trebalo da izgleda otkazana igra, i šta nas očekuje od naredne pogledajte u videu.

Gejming

Review: Rebel Galaxy Outlaw

Dok originalni kreator Freelancer igre radi na Star Citizen, igru koju će najverovatnije tek naši unuci igrati, Double Damage studio uleće sa svojom verzijom i varijacijom na ovaj stari klasik.

Gejming nedelja 15.09. 14:00 Komentara: 0

Preuzmite FIFA 20 demo VIDEO

Pre nego što se i zvanično pojavi krajem meseca, EA Sports je za verne fanove predstavio FIFA 20 demo verziju, koja omogućava da isprobamo delić iskustva i novina koje su u pripremi.

Gejming četvrtak 12.09. 21:30 Komentara: 6

Review: Control

Remedy Entertainment se igrom Control vraća na scenu sa još jednim pulenom iz svoje armade igara sa nadrealnom tematikom i atmosferom. Nakon skoro 25 godina od osnivanja, studio je izbacio neke kultne naslove kao što su prva dva dela Max Payne franšize i Alan Wake.

Gejming ponedeljak 9.09. 16:32 Komentara: 8
strana 1 od 11 idi na stranu