Kako izgleda vatikanski Pokemon Go?

Koliko je svetsku i opštu popularnost Pokemon Go doživeo na leto 2016. godine svima nam je dobro poznato, raznorazne, u najmanju ruku čudne vesti o ovom fenomenu su letele oko nas na sve strane.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 27.10.2018.

19:09

Kako izgleda vatikanski Pokemon Go?

Izgleda da se nekome u upravi Vatikana ovo toliko sviđalo da su rimokatolici rešili da angažuju developere da naprave njihovu verziju igre. I kao što ste pročitali u naslovu, umesto pokemona, ovde “lovite” katoličke svece.

Aplikacija se zove JC Go, i ovde umesto uz borbu, vaše pok.. ovaj svece sakupljate uz pomoć odgovora na neka pitanja. Apilkacija je besplatna, ali postoji mogućnost doniranja u dobrotvorne svrhe, što vam za uzvrat daje neke resurse unutar igre.

Očigledno da Vatikan na ovaj način želi da se približi savremenoj populaciji i mlađoj publici, koja je svakako udaljenija od vere nego što bi verski poglavari želeli, piše Play.

Zamislite da i SPC napravi neku igru ovakve vrste?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: