Svi iPhone 14 modeli bi mogli imati ProMotion displeje

Tokom godina, Apple je objavljivao funkcije koje su bile ekskluzivne za kompanijine premijum modele, ali u budućim telefonima kompanija će ih omogućiti za kompletnu iPhone liniju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.01.2022.

08:20

Svi iPhone 14 modeli bi mogli imati ProMotion displeje
Foto: Ben Harding / Shutterstock.com

Prema navodima analitičara Džefa Pua, Apple bi mogao implementirati ProMotion displej u kompletnu iPhone 14 liniju.

ProMotion je je naziv, koji je Apple dao svojim displejima sa osvežavanjem od 120Hz. Ovi displeji su se prvo pojavili na iPad Pro tabletu pre nekoliko godina, dok su prošle godine stigli na iPhone 13.

Međutim, karakteristika je bila dostupna samo za iPhone 13 Pro i Pro Max modele, ali prema navodima Pua sada će kompletna iPhone 14 linija dobiti ovu funkciju.

Pu takođe sugeriše da će kompletna iPhone 14 linija dobiti nadogradnju RAM-a na 6GB, što je takođe prošle godine bilo eksluzivno dostupno samo za iPhone 13 Pro i Pro Max modele.

Sve ovo bi moglo da utiče na potencijalno povećanje cene nove iPhone 14 linije u odnosu na iPhone 13, kako su sugerisale nedavne glasine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: