Tehnopolis

Ponedeljak, 05.12.2022.

10:10

Huawei nagoveštava zanimljiv pametni sat VIDEO

Sada više neće biti potrebno da nosite kutiju za slušalice kako biste ih napunili. To će raditi sat.

Izvor: B92, Engadget

Default images

Iako su bežične slušalice veoma pogodne i udobne, uobičajeno morate da sa sobom nosite njihovo kućište/futrolu kako biste ih punili. Huawei je sada smislio rešenje kako bi korisnicima olakšao upotrebu bežičnih slušalica.

Kineski brend je nagovestio Watch Buds pametni sat, koji uključuje slušalice koje mogu da se pune ispod brojčanika. Zvanični detalji nisu objavljeni, ali postoje neke naznake šta bi ovaj zanimljivi dizajn mogao da ima.

Huawei Central sugeriše (zahvaljujući fotografijama do kojih je došao), da se slušalice prikaće na donju stranu brojčanika gde stoje kada je sat zatvoren. Iako nema specifikacija, ne bi bilo iznenađenje ukoliko sat ima veliku bateriju za napajanje sata i slušalica.

Rani video, koji je objavio QSQTechnology, pokazuje da se slušalice na sat kače pomoću magneta.

Za sada nije poznato kada će Huawei zvanično predstaviti Watch Buds, niti na kojim tržištima će biti dostupan. Ali, sigurno je da postoji tržište za ovako neobičan dizajn, koji može biti od pomoći tokom vežbanja ili drugih aktivnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

12 h

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: