Apple vraća iPhone Plus verziju nakon četiri godine?

Tokom jeseni ove godine, Apple bi trebalo da predstavi iPhone 14 seriju koja će uključivati četiri modela.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 01.07.2022.

10:10

Apple vraća iPhone Plus verziju nakon četiri godine?
Foto: Thanes.Op / Shutterstock.com

Ranije informacije su sugerisale da će među predstavljenim telefonima biti i iPhone 14 Max, koji bi trebalo da ima iste specifikacije kao i standardni iPhone 14, naravno uz veći ekran. Sada se postavlja pitanje da li će ovo biti i zvanični naziv telefona.

Južnokorejski dojavljivač, sa nadimkom Lanzuk, objavio je informacije o postojanju pomenutog telefona, ali i da će se on pojaviti sa drugim nazivom. Prema njegovim saznanjima, telefon će se zvati iPhone 14 Plus, a krasiće ga iste specifikacije kao i one koje su pripisivane iPhone 14 Max modelu.

Ukoliko je informacija tačna, to će biti prvi put da Apple koristi sufiks "Plus" još od iPhone 8 Plus modela iz 2017. godine. Isti izvor kaže da iPhone 14 Pro Max neće menjati ime u iPhone 14 Pro Plus.

Neki drugi dojavljivači se već protive ovim navodima, sugerišući da to neće biti naziv telefona i oni su već ranije pominjali iPhone 14 Max model.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: