Čović: "Nema fuzije sa Zvezdom"

Predsednik FMP-a Nebojša Čović izjavio je da se klub iz Železnika neće fuzionisati sa Crvenom zvezdom i dodao da je on raspoložen "za druge aranžmane".

Izvor: NK

Četvrtak, 08.04.2010.

16:33

Default images

"Poradićemo na održanju discipline u klubu i ovom prilikom bih vas zamolio da iznosite samo proverene činjenice, nikako neproverene jer prvoaprilske šale su nekome možda smešne, pre svega mislim na fuziju sa Zvezdom. Ponavljam, neće je biti, iako sam veliki zvezdaš, dugovi kluba su preveliki", rekao je Čović novinarima.

Predsednik tima iz Železnika izjavio je da je zadovoljan rezultatima mlađis selekcija, ali ne i prvog tima.

FMP je doveo trojicu novih igrača, a saradnju je okončao sa Nemanjom Protićem i Predragom Stamenkovićem.

"Nismo bili zadovoljni ključnim igračima jer su grubo prekršili klupsku disciplinu. Tražimo od igrača borbenost, jer svoje obaveze ispunjavamo na vreme, ali u skladu sa zaslugama. Dosta nam je splavova i barova i 'Stefana Brauna', a dosta nam je i menadžera ", rekao je Čović.

FMP se u subotu sastaje sa Crvenom zvedom u prvom kolu Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: