Ponedeljak, 06.09.2010.

19:11

FSS plaća pola za lečenja Vilotića

Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je da će ta organizacija snositi 50 odsto troškova za lečenje igrača Crvene zvezde Milana Vilotića.

Izvor: AK

Default images

"Vilotiću želimo brz oporavak. Odlučili smo da platimo 50 odsto troškova njegovog lečenja, što je negde oko 10.000 evra. Tako učestvujemo u izlečenju jednog sjajnog momka", kazao je Karadžić.

Milan Vilotić je u petak podvrgnut operaciji u Bolonji, gde mu je doktor Mario Merkuri odstranio tumoroidno tkivo sa obolele desne lopatice.

Uspešan oporavak 23-godišnjem štoperu ranije su, između ostalih, poželeli saigrači iz Zvezde i navijači tog kluba, srpski reprezentativci na čelu sa selektorom Radomirom Antićem, ali i fudbaleri i pristalice velikog rivala Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: