Klop pred Junajted: Da vidimo kako se nose dva "teškaša"

Fudbalere Liverpula očekuje novi sudar sa Mančester junajtedom.

Izvor: Z.K.

Petak, 19.08.2022.

12:50

Klop pred Junajted: Da vidimo kako se nose dva
Foto: Profimedia

Jirgen Klop neće moći da računa na novajliju Darvin Nunjeza, koji je isključen na meču sa Kristal Palasom, ali ga je obradovala vest da se oporavio Roberto Firmino.

Brazilac je zbog problema sa povredom propustio duel sa Kristal Palasom, ali sada će biti u konkurenciji da počne susret.

"Bobi je trenirao normalno i spreman je", rekao je Klop na obraćanju novinarima.

Ipak, to ne znači da nemački stručnjak nema problema, jer je još dosta onih koji su van stroja.

Diogo Žota i Kertin Džons su i dalje van stroja, kao i Tijago Alkantara, Žoel Matip i Ibrahima Konate.

Liverpul je u prva dva kola remizirao, 2:2 sa Fulamom i 1:1 sa Kristal Palasom, ali su i dalje favoriti za pobedu nad Junajtedom koji je katastrofalno počeo sezonu i poslednji je na tabeli posle dva kola.

Prošle sezone, Liverpul je dva puta deklasirao Junajted, 5:0 i 4:0 i to dovoljno govori o odnosu snaga, iako je Junajted letos na pripremana pobedio sa 4:0 na meču u Bangkoku.

Ipak, gosti sa Enfilda na Teatru snova u Premijer ligi imaju dve uzastopne pobede, 4:2 i 5:0.

"Dva poslednja rezultata na Old Trafordu nam neće sad pomoći. Možda da budemo malo više motivisani ako je to moguće. Ovo je potpuno drugačija situacija. Junajted može da promeni sve ili ništa, teško je predvideti to u pripremi meča, ali još je rano i nemamo mnogo informacija. Junajted na strani nikad neće biti lak meč", kaže Klop.

Menadžer "crvenih" kaže da bi mu bilo lakše da je protivnik drugačije započeo sezonu.

"Više bih voleo da igramo sa njima pošto su pobedili sa 5:0. Mi smo remizirali dva puta, pa onda, je li bolje tako za nas? Ne znam. Moramo da se nosimo sa situacijom. Ceo svet će gledati, hajde da vidimo kako se dva teškaša nose u ovoj situaciji", zaključio je nemački stručnjak.

Duel večitih rivala engleskog fudbala na programu je u ponedeljak 22. avgusta od 21 čas na Old Trafordu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: