Šta će biti sa Kavajom – Boston, Fila, Lejkersi...

Jedna od kontroverznijih priča ovog leta biće Kavaj Lenard, kao i njegov ostanak ili odlazak iz ekipe San Antonio Sparsa.

Izvor: LN

Sreda, 13.06.2018.

16:24

Šta će biti sa Kavajom – Boston, Fila, Lejkersi...
Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images

San Antonio je, navodno, odbio ponudu Bostona za svog najboljeg košarkaša Kavaja Lenarda, pri isteku roka za trejdovanje u februaru.

Kako piše novinar ESPN Adrijan Vojnarovski, Sparsi i dalje nikako ne žele da trejduju Lenarda, ali su, uz pomenuti Boston, najzainteresovaniji su Filadelfija Seventisiksersi i Los Anđeles Lejkersi.

Povreda kvadricepsa limitirala je Lenarda na samo devet mečeva prošle sezone, a godinu pre toga je završio treći po glasovima u trci za MVP.

Nesigurnost "Mamuza" oko ostanka prve zvezde ekipe, kao i njegovi prigovori, ali i priča da je Lenard bio spreman da igra, međutim nije hteo, poprilično su pokvarili odnos između dve strane.

Lenard i trener ekipe Greg Popovič bi uskoro trebalo da se sastanu kako bi popričali oko "Kandžine" dugoročne budućnosti u ekipi. Sparsi imaju veliko pitanje pred sobom, a to je da li su spremni da mu ponude petogodišnji "supermax" ugovor u vrednosti od 219 miliona dolara.

Ako bi Kavaj odbio tu ponudu, 2019. bi postao slobodan agent.

Jedino sigurno je da u slučaju prvih naznaka nastavka neslaganja između Sparsa i Lenarda možemo odmah očekivati spekulacije i informacije oko njegovom eventualnom trejdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: