Kari pod znakom pitanja i za drugu rundu plej-ofa

Zvezda Golden Stejta Stef Kari ne igra u prvoj rundi plej-ofa protiv Sparsa, a najnovija informacija je da može da odsustvuje sa terena još oko tri nedelje.

Izvor: LN

Utorak, 17.04.2018.

16:36

Kari pod znakom pitanja i za drugu rundu plej-ofa
Photo by Elsa/Getty Images

Voriorsi su rutinski povisli na 2-0 u seriji protiv tima Grega Popoviča, i za sada se u njihovoj igri ne vidi Karijev nedostatak.

Prvobitno je objavljeno da Stef neće igrati samo prvi rundu, i da će doći do ponovne procene njegovog zdravlja za nedelju dana, međutim, problem može biti veći.

Tokom druge utakmice prve runde plej-ofa komentatori američke televizije TNT rekli su da su u razgovoru sa trenerom Voriorsa Stivom Kerom saznali da će tridesetogodišnji plejmejker odsustvovati sa terena još oko 3 nedelje.

To bi značilo da se Kari neće priključiti ekipi barem do sredine serije druge runde plej-ofa zapadne konferencije, koju bi Golden Stejt trebalo da igra sa pobednikom duela Nju Orleans – Portland.

Mišljenje je da su u stručnom štabu ekipe iz Oklanda veoma pažljivi i da ne žele da prevremeno vraćaju Karija u igru, već da sačekaju njegov potpun oporavak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: