Rikardinjo: Zbog saigrača sam se još više uželeo

Krilni napadač Crvene zvezde Rikardinjo oporavio se od povrede skočnog zgloba koju je zadobio na Kup utakmici protiv Dinama iz Vranja.

Izvor:

Četvrtak, 09.11.2017.

16:23

Rikardinjo: Zbog saigrača sam se još više uželeo
crvenazvezdafk.com

Posle tačno mesec dana Brazilac se vratio redovnim treninzima sa saigračima.

"Presrećan sam što sam ponovo počeo da treniram, osećam se mnogo bolje, iako je još uvek prisutan slab bol u predelu zgloba. Vratio sam se normalnom režimu rada, svestan sam da moram dosta da se trudim na terenu kako bih se nametnuo treneru. Svakog dana odlazim na fizikalne terapije i veoma sam predan oporavku. Već sada mogu da trčim, da šutiram loptu, ulazim u duele. Jedino mi skok još uvek izaziva slab bol, ali i to će vremenom proći", rekao je Rikardinjo.

Ofanzivni vezista stigao je na Marakanu na početku sezone i Šerifa iz Tiraspolja kao slobodan igrač, nešto slabije igre u kombinaciji sa povredama sprečile su ga da se nametne, a dosada je zabeležio deset nastupa i jedan pogodak za crveno-bele.

"Sada je na meni da nastavim gde sam stao pre povrede, da radim naporno i da zaslužim svoje mesto u timu. Ekipi ide odlično i zaista sam ponosan na ove momke zbog svega što su postigli u prethodnom periodu. Pratio sam svaku utakmicu, navijao i moram da istaknem da sam se zbog sjajnih igara još više uželeo fudbala", zaključio je Rikardinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: