Dončić: Luka Zvezdaš? Nasledio je to od mene

Saša Dončić, otac jednog od najtalentovanijeg igrača sveta Luke, igrača Real Madrida, kaže da je njegov sin ljubav prema Crvenoj zvezdi nasledio od njega.

Izvor:

Petak, 10.03.2017.

17:23

Dončić: Luka Zvezdaš? Nasledio je to od mene
StarSport

Slovenac, koji je pre nekoliko dana postao punoletan, često je isticao da je navijač srpskog i regionalnog šampiona, a čelnici kluba s Malog Kalemegdana iskoristili su gostovanje crveno-belih u Madridu da mu uruče dres omiljen kluba kao poklon.

"Luka je ljubav prema Crvenoj zvezdi nasledio od mene, svog oca, od koga bi drugog. To je stvar kućnog vaspitanja. Ipak, to ne znači da će biti bilo kakvih ustupaka za Zvezdu u Madridu – jer tako nešto u sportu ne postoji", kaže Dončić.

Otac najmlađeg osvajač mesečne MVP nagrade u istoriji elitnog takmičenja kaže da se još od malih nogu videlo da je njegov sin 'drugačiji od ostalih'.

"Moglo je da se primeti kada je bio dete, iako se to može reći i dalje (smeh), ali baš kada je bio junior. Razlikovao se, nije u poslednjem napadu u četvrtini jurcao ka košu – stao bi i izabrao pravo vreme za šut ili prodor. Tome ga niko nije naučio, niko mu nije rekao – umeo je da pročita protivnika, da donese pravu odluku... To je u stvari njegov talenat".

Za kraj, Saša je rekao da je i on čuo da se nacionalni savezi Srbije i Španije raspituju za njegov sina, ali ističe da ga niko nije kontaktirao.

"Čuo sam i ja za te priče da su za Luku zainteresovani Srbija i Španija, ali me niko nije kontaktirao ili pitao bilo šta. On već sada sam donosi svoje odluke. Igraće za Sloveniju".

Duel između Reala i Zvezde na programu je od 21 čas u Madridu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: