Murinjo otišao, Bane odmah postigao gol

Srpski fudbaler Branislav Ivanović postigao je gol već u petom minutu utakmice protiv Sanderlenda, prve posle odlaska Žozeu Murinju.

Izvor: ÐN

Subota, 19.12.2015.

16:10

Default images
Photo by Clive Rose/Getty Images

Ivanović, kojeg je poslednjih meseci žustro kritikova Portugalac, kao da je želeo da vrati Murinju i savladao je Pantilimona već na startu utakmice 17. kola.

Najbolji igrač ’Plavaca’ ove sezone Brazilac Vilijan savršeno je centrirao iz kornera, a kapiten srpske reprezentacije skočio i smestio loptu u gornji levi ugao.

Photo by Clive Rose/Getty Images
Murinjo je pre dva dana otpušten zbog katastrofalnih rezultata jer je londonski klub na 16. mestu sa samo bodom više od ekipa iz zone ispadanja.

Bane je učestvovao i kod drugog gola ’Plavaca’ u 13. minutu – centrirao je oštro sa desne strane, a posle loše intervencije odbrane, Pedro je šutirao sa nekih 11-12 metara i ’probio’ rumunskog golmana.
Photo by Clive Mason/Getty Images
Čelsi vodi 2:0, a poslednji put je dva pogotka dao 17. otkobra u duelu protiv Aston Vile (1:0). Od tada je u Premijer ligi odigrao sedam mečeva – doživeo je pet poraza, uz po jedan trijumf i remi, i gol razliku 4:9.

Iako njihovom klubu očigledno ide dosta bolje, navijači aktuelnog šampiona sve vreme pevaju pesme podrške Murinju, a usput su izviždali Dijega Kostu i Seska Fabregasa.
Photo by Clive Mason/Getty Images
.
Photo by Clive Mason/Getty Images
.
Photo by Clive Mason/Getty Images
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: