Sa kim se Marija Šarapova spremala za US Open?

Svi teniseri i teniserke imaju svoj način pripreme za turnire, a posebno one velike kakvi su Gren slemovi. I gotovo svi će reći da više vole da treniraju u društvu nego sami, posebno jer će ih ta osoba naterati da još vrednije radi, a ako je u pitanju profesionalni sportista situacija je još bolja. Takav slučaj bio je i sa Marijom Šarapovom, dok se spremala za ovogodišnji US Open, pošto joj je društvo na treninzima na Floridi pravio njen dečko Saša Vujačić, košarkaš Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: JT

Nedelja, 05.09.2010.

18:29

Default images

S jedne strane Šarapova se spremala za ono što je očekuje u Njujorku, a s druge Vujačić za novu sezonu u najjačoj ligi, a slovenački košarkaš kaže da je to za njega bilo fantastično iskustvo.

Bilo nam je baš zanimljivo. Ona mi je mnogo pomogla, ali smo se uzajamno pomakali. Kao profesionalni sportisti, u različitim sportovima, oboje razumemo kroz šta ta druga osoba prolazi i šta je potrebno da bismo bili dobri u svojim sportovima. Ona radi vredno, kao i ja i zbog toga nam je bilo odlično zajedno“, rekao je Vujačić.

Šarapova je bila ta koja je nagovorila Vujačića da joj se pridruži na Floridi, gde se ona inače priprema za veći broj turnira tokom godine. Dok je Ruskinja bila na teniskom terenu, Vujačić je bio u teretani udaljenoj 15 metara. Njih dvoje su radili potpuno drugačije vežbe, na posebnim terenima, ali su u mnogome pomogli jedno drugom, ali je, ipak, Šarapova svoje takmičenje završila odmah po završetku prve nedelje u Njujorku. Tek ćemo videti kako će se slovenački košarkaš pokazati u novoj sezoni NBA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: