Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.06.2018.

23:37

Sergej: Svetsko prvenstvo sam odigrao za 7,5-8

Vezista reprezentacije Srbije Sergej Milinković-Savić rekao je, posle poraza od Brazila (2:0) i eliminacije 'Orlova' sa Svetskog prvenstva, da bi sebi za sve tri partije u Rusiji dao ocenu "7,5-8".

Izvor: B92

Autor:B92

Sergej: Svetsko prvenstvo sam odigrao za 7,5-8
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

"Smatram da smo dali sve od sebe kao kolektiv, potrudili smo se da učinimo sve kako bismo otišli dalje, što je naravno bio i naš cilj. Ali, eto, utakmica sa Švajcarskom ostavila je dubok trag u nama i malo nam otežala posao danas. Zaista smo pokušali da pobedimo, ali nažalost nismo uspeli u svojoj nameri. Ipak, mislim da možemo da idemo podignutih glava kući", rekao je Sergej posle meča.

Srbija je poražena od 'Selesaa' u odlučujućem susretu za prolaz među šesnaest najboljih selekcija sveta, pa je takmičenje u grupi E završila na trećem mestu sa tri osvojena boda, dva manje od drugoplasirane Švajcarske koja je u istom terminu remizirala sa Kostarikom (2:2).

"Što se konkretno mojih partija tiče, uvek može bolje. Uvek ulazim u utakmicu sa mišlju da nešto uradim bolje, nego što sam to činio u prethodnoj. Igrom protiv Kostarike mogu da budem zadovoljan, protiv Švajcarske i ne toliko, dok sam danas dao sve od sebe. Vi ćete, kao i uvek, komentarisati i napisati kako sam igrao, pa ću videti šta ćete napisati sutra".

Skener našeg portala ste mogli da pročitate nedugo posle završetka susreta u Moskvi, dok je kreativac Lacija svoje partije na debitanskom Mundijalu ocenio poprilično visoko – 7,5-8.

"Od 1 do 10, mislim da sam odigrao za 7,5-8, pre 7,5. Da bi se došlo do desetke? Pa sigurno da postignem i pogodak, što mi je svakako bio cilj... Ali pogodili su drugi u situacijama kada je to bilo potrebno. Tu sam, radujem se svakom pozivu za reprezentaciju... Reprezentaciju vidim kao krunu svega i nešto zbog čega sam, između ostalog, počeo da se bavim fudbalom. Jedva čekam sledeće okupljanje", zaključio je Milinković-Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

417 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu