Novak: Volim Serenu, ona je najbolja svih vremena

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je da voli Serenu Vilijams i da ima veliko poštovanje prema njoj.

Izvor: PT

Četvrtak, 31.05.2018.

18:40

Novak: Volim Serenu, ona je najbolja svih vremena
Photo by Michael Dodge/Getty Images

"Volim Serenu. Svi superlativi i lepe reči koje možete da pomislite ona zaslužuje. Pogotovo sada, nakon što je rodila Olimpiju", rekao je Novak i potom dodao:

"Nakon svega što je osvojila u ovom sportu, videti je da se vratila nazad, i da je toliko napora utrošila da se vrati na teren, jednostavno je impresivno".

Đoković je u drugom kolu savladao Đaume Munara i u narednoj rundi igraće protiv Roberta Bautiste Aguta. "Imam zaista lep odnos sa njom, i ako ne znate, razlike između rođenja njenog deteta i mog je samo jedan dan. Tako da smo bili u kontaktu tokom tog celog procesa. Ona je podelila neka iskustva šta je radila tokom trudnoće sa mnom i sa mojom ženom, i cenim to mnogo. Jedino što mogu da kažem da je volim i da joj želim sve najbolje", istakao je Novak.

Srpski teniser kazao je da Serena predstavlja mnogima inspiraciju i da je ona najbolji ženski sportista svih vremena.

"Ne smemo zaboraviti šta je Serena sve osvojila. Ajde da nikada nije osvojila Grend slem, pa da želi da se vrati i to uradi. Ali osvojila je 23 GS, jel tako? Ona je, verovatno, najbolji ženski sportista svih vremena. Može se videti koliko voli tenis", zaključio je Novak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: