Hrvatska senzacija pred transferom: "To bi bila apsolutna krađa"

Hrvatski golman Dominik Livaković imao je fenomenalan turnir u Kataru, te je i zainteresovanost klubova očekivana.

Izvor: MT

Subota, 24.12.2022.

12:35

Hrvatska senzacija pred transferom:
EPA-EFE/Georgi Licovski

Ovaj 27-godišnjak je član zagrebačkog Dinama od 2015. i čini se da je ovo pravo vreme da se oproba u nekoj od liga "petice".

Za njegove usluge navodno se raspituje Lids, a cena bi mogla da dostigne cifru od 10 miliona evra.

Potencijalni transfer je za "BBC" komentarisao Alan Haton, nekadašnji fudbaler Totenhema i Aston Vile.

"To definitivno nije velika cena. Štaviše, s obzirom na količinu novca koji se potroši u Premijer ligi, ovo bi bila apsolutna krađa", rekao je Haton i dodao:

"Lids ima Melijea koji je sjajan golman, ali ne znamo što budućnost donosi. Kao i svaka ekipa, oni moraju da imaju plan šta nakon njega. Livaković je branio sjajno za Hrvatsku na Mundijalu, imao je velike odbrane u važnim trenucima. Očigledno se može da se nosi s pritiskom i definitivno bi bila krađa dovesti nekog takvog golmanaa za tako malu cenu".

Livaković je, inače, ponikao u Zadru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: