"Dobra provera da se vidi šta smo radili"

Crvena zvezda narednog vikenda organizuje 20. jubilarni Memorijalni turnir "Dragan Šakota Šale" , a na turniru će biti još Tent iz Obrenovca, Ub i Želeničar.

Podeli
Foto: OK Crvena zvezda
Foto: OK Crvena zvezda

Prvi trener odbojkašica Crvene zvezde Aleksandar Vladisavljev izjavio je da će turnir biti odlična priprema za novu sezonu.

"Ulazimo u vrlo jakom sastavu, sa ekipama koje su konkurenti za najviši plasman u narednoj sezoni. Dobra provera kako za nas, tako i za rivale, da se proveri šta smo uradili do sad i kakvom se stanju nalazi ekipa. Ozbiljan vremenski period je pred nama, ekipa ima dosta novih igračica i zahtevan je posao da se sve uklopi. Želimo da što spremniji dočekamo prvenstvo. Publika će posle dužeg vremena prisustvovati, cele prošle sezone bili smo uskračeni tog zadovoljstva. Sada ćemo da vidimo kako će izgledati i šta nam je činiti do pocetka nove sezone” , rekao je Vladisavljev na konferenciji za medije.

Odbojkašica Zvezde Bojana Drča rekla je da je turnir dobra priprema pred novu igračku sezonu.

“Šakotin turnir je lepa prilika da se pripremimo za novu sezonu. Prva utakmica protiv Tenta, već smo imali priliku u Užicu da igramo sa njima, pobedili smo. Sve ono što smo vežbali trebalo bi da prenesemo na utakmicu i da trijumfom udjemo i novu sezonu” , rekla je Drča.

Novi tim menadzer odbojkašica Crvene zvezde Sanja Malagurski istakla je da će svojim iskustvom pokušati da pomogne ekipi i da će prisustvo publike biti dodatna motivacija.

"Zadovoljstvo mi je što sam ispred ove ekipe. Moje iskustvo će im pomoći da se vratimo na put koji Zveda zaslužuje. Želimo da se vrati publika, da bude u što većem broju i da bude dodatna motivacija. Da nastavimo u ritmu, da bude lepa uvertira i da vidimo gde smo dve nedelje pre početka sezone" , rekla je nekadašnja reprezentativka Srbije.

Prvi meč na turniru odigraće se u subotu od 18 sati Železničar i Ub, a od 20 sati sledi duel Zvezde i Tenta. U nedelju od 17 sati biće odigrana utakmica za treće mesto, a od 19 sati finalni meč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.