Nova vest
Odbojka

Subota, 20.12.2008.

12:18

Kovač umesto Galeševa

Slobodan Galešev nije više trener Radničkog iz Kragujevca.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Iskusnog stručnjaka, koji je prošle sezone odveo Radnički do najvećeg uspeha u klupskoj istoriji, titule u Kupu Srbije i finala plej-ofa Viner štetiše lige Srbije, zameniće nekadašnji reprezentativac Slobodan Kovač, koji je do sada obavljao funkciju sportskog direktora u kragujevačkom klubu.

Radnički je trenutno na drugom mestu Viner štetiše lige, sa 6 pobeda iz 9 mečeva, jednom manje od vodeće Crvene zvezde, dok u evropskom Kupu CEV nije uspeo da ponovi plasman u četvrtfinale, koje je dostignuto prošle sezone.

"Ne igramo kako smo očekivali pre početka sezone. Tim nije na nivou koji bi mogao da zadovolji klupske ambicije i morali smo nešto da promenimo", rekao je predsednik Upravnog odbora Radničkog Kredi banke Miroslav Stojanović.

"Svi u Kragujevcu moramo da mu budemo zahvalni za sve što je učinio. Doneo je prvi trofej u grad i pomogao da napravimo korak dalje u razvoju kluba", rekao je predsednik Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve