Nova vest
Košarka

Petak, 11.02.2022.

15:10

Svi u Halu sportova – da ispratimo Sonju i Jelenu!

Dve košarkaške kraljice koje su našoj ženskoj košarci donele najveće uspehe – Sonja (Petrović) Vasić i Jelena Bruks, letos su se oprostile od reprezentacije.

Izvor: B92

Autor:B92

Svi u Halu sportova – da ispratimo Sonju i Jelenu!
Foto: FIBA.com

Tačku na prebogate igračke karijere stavile su na Olimpijskim igrama u Tokiju, utakmicom protiv Francuske za bronzanu medalju.

Uz to, Sonja je ovim mečom završila igračku karijeru, dok Jelena i dalje brani boje mađarskog Šoprona.

Košarkaški savez Srbije u subotu 12. februara još jednom će Sonji i Jeleni ukazati veliku čast, pre utakmice kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo između Srbije i Australije.

U 20.30 časova u "Hali sportova Ranko Žeravica" KSS će se zahvaliti Sonji i Jeleni za sve radosti koje su nam donele kratkim svečanim programom.

Pozivamo sve ljubitelje košarke pola sata pre utakmice sa Australijom, dakle u 20.30, u dvoranu na Novom Beogradu da još jednom pozdrave dve košarkaške heroine Srbije!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

"Nadam se da ću ostati"

Košarkaš Real Madrida Edi Tavares izjavio je da se nada da će postići dogovor sa "kraljevskim klubom" u vezi nastavka saradnje.

B92.Sport

19:18

13 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu