Nova vest
Košarka 80

20.5.2024.

17:25

"Kevin Panter je najgori igrač u istoriji Partizana"

Nisu košarkaši Partizana opravdali očekivanja u ovoj sezoni.

Srđan Novaković
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli su u finalnoj seriji ABA lige poraženi od Crvene zvezde sa 3:0 i tako su prepustili trofej osvajača regionalnog takmičenja svom "večitom" rivalu.

Posle utakmice broj tri, u kojoj je Crvena zvezda slavila u krcatoj Areni Partizanovim navijačima, brojni bivši košarkaši su se oglasili i rekli svoje mišljenje posle ove finalne serije.

Jedan od njih je i Ratko Varda kojem se nisu dopale partije kapitena Partizana Kevina Pantera, koji je za sve tri utakmice finalne serije ABA lige ubacio ukupno 25 poena.

"Kevin kapiten! Pa gde si Kevineeee cele godine? Gde si koji... Slobodno ću ovo da napišem, pa nek se ljuti na mene ko god ghoće. Najgori igrač u istoriji Partizana (ako govorimo o učinku i o tome koliko je plaćen)", istakao je Varda.

Nije se tu zaustavio bivši košarkaš Partizana, već je nastavio sa kritikama koje je uputio i još nekolicini igrača crno-belog tima.

"Neko bi rekao "vau", pa ovo je sjajno, vodeći stranci odigrali savršenu utakmicu! Utakmicu? Eeee ovo nije utakmica, ovo je ukupan broj poena za tri utakmice koji su ostvarili ljudi koji ne znaju šta znači derbi. Prosek: Panter - 8,3, Ledej 6,3, Kaminski 2,6, Doužer 7,6, Kaboklo 6,6", poručio je Ratko Varda.

Podeli:

Komentari 80

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu