Bobi koristio minute – Dončić i Dalas preslišali Kliperse za 1-1!

Košarkaši Dalas Meveriksa pobedili su Los Anđeles Kliperse 127:114 i izjednačili su u seriji na 1-1.

Izvor: PT

Četvrtak, 20.08.2020.

08:13

Bobi koristio minute – Dončić i Dalas preslišali Kliperse za 1-1!
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Izabranici Rika Karlajla odlično su odgovorili posle poraza u prvom meču i ovoga puta nisu dozvolili Klipersima da ih pobede.

Mevse je do pobede predvodio ko drugi nego Luka Dončić, a odličnu utakmicu odigrao je i srpski košarkaš Boban Marjanović.

Foto: SofaScore
Dončić je upao u problem sa ličnim greškama, te je na terenu proveo samo 28 minuta, međutim to ga nije sprečilo da odigra sjajan meč.

Reprezentativac Slovenije postigao je 28 poena (8/17, 4/7 trojke, 8/12 bacanja) i uz to je imao osam skokova i sedam asistencija.

Kada je reč o Bobanu, on je za nešto malo manje od deset minuta došao na korak do dabl-dabla – 13 poena, devet skokova, 6/8 iz igre.

Meveriksi su utakmicu prelomili krajem treće i početkom četvrte četvrtine kada je prednost išla i do +18. Klipersi nisu imali odgovor i poraženi.

Odličan meč odigrao je Kavaj Lenard (35 poena i 10 skokova), međutim potpuno je podbacio Pol Džordž koji je ubacio 14 poena, a iz igre je šutirao 4/17.

Dalas je još jednom pokazao da neće biti lak zalogaj i u narednom duelu trebalo bi da vidimo reakciju Klipersa koji su i dalje verovatno najveći favoriti za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: