Iz NBA na Mali Kalemegdan – Braun novi košarkaš Zvezde!

Američki košarkaš Lorenco Braun novo je pojačanje Crvene zvezde.

Izvor: PT

Subota, 03.08.2019.

09:40

Iz NBA na Mali Kalemegdan – Braun novi košarkaš Zvezde!
Foto: KK Crvena zvezda

Braun, koji je odigrao 103 NBA utakmice, sa crveno-belima je potpisao jednogodišnji ugovor i predstavljaće veliko pojačanje za aktuelnog šampiona ABA i srpske lige u predstojećoj sezoni.

Dvadesetosmogodišnji košarkaš prethodne dve sezone igrao je za Toronto Reptorse, koji su osvojili NBA šampionat u godini iza nas.

Ipak, Braun nije bio deo ekipe u plej-ofu, pošto je Kanadu napustio u januaru, a ostatak sezone proveo je igrajući u Guandžou u Kini.

Pored Toronta, nastupao je još za Filadelfiju, Minesotu i Finiks, kao i za brojne razvojne timove, a ovo će mu biti prva epizoda u Evropi.

Braun je peto pojačanje Zvezde ovog leta, a prethodno su u klub došli Derik Braun, Džejms Gist, Čarls Dženkins i Ognjen Kuzmić, dok su ugovore produžili Bili Beron, Stratos Perperoglu, Mo Faje, Filip Čović, Branko Lazić, Ognjen Dobrić i Boriša Simanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

185 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: