Adetokumbo se probudio, Milvoki izjednačio protiv Bostona

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Boston sa 123:102 u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA.

Izvor: Z.K.

Sreda, 01.05.2019.

08:15

Adetokumbo se probudio, Milvoki izjednačio protiv Bostona
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Tako su Baksi izjednačili na 1:1 i sada znatno mirnije mogu da putujju u Boston gde se igraju naredne dve utakmice.

Činjenica je da je posle prilično izjednačene prve dve četvrtine, odluka o pobedniku palau u trećoj četvrtini koju je Milvoki dobio sa 39:18. Tih 12 minita su briljirali i otuda je razlika na kraju meča bila 21 poen.

Utisak je da se Milvoki pošto je Boston u prvom susretu uspeo da načini brejk, konačno probudio. Za njih bi isuviše opasno bilo da su izgubili i drugi meč na svom terenu, tako da nas očekuje zanimljiv nastavak serije.

Janis Adetokumbo je u ovom susretu bio najefikasniji u timu Baksa, sa 29 poena, uz deset skokova i četiri asistencije, ali je 18 poena postigao sa linije slobodnih bacanja.

Značajno su mu pomogli Kris Midlton koji je uz 28 poena imao i sedam skokova i asistenciju, te Erik Bledso koji je postigao 21 poen uz tri skoka i pet asistencija. Džordž Hil i bruk Lopez postigli su po deset poena.

Nikoli Mirotiću je nedostajao poen i asistencija za dabl-dabl, imao je po uzdevet poena i asistencija uz dva skokak i tri ukradene lopte, te jednu blokadu.

U timu Bostona, samo trojica su imali dvocifren učinak. Markus Moris je postigao 17, Džejlin Braun 16, a Al Horford 15 poena.

Naredni treći meč igra se u Bostonu u subotu, 4. maja od dva časa iza ponoći po centralnoevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: