Harden "izlomio" Bogdanovića, pa mu zapretio VIDEO

U meču između Hjustona i Sakramenta glavni okršaj vodili su Bogdan Bogdanović i Džejms Harden.

Izvor: LN

Nedelja, 31.03.2019.

13:00

Harden
AP Photo/Eric Christian Smith

Harden je "nosio" Hjuston do pobede nad Kingsima rezultatom 119:108.

"Brada" je ostvario nestvaran tripl dabl od 50 poena, 11 skokova i deset asistencija, dok je na drugoj strani Bogdanović takođe odigrao sjajno i meč završio sa 24 poena, devet skokova i osam uspešnih dodavanja.

U prom poluvremenu Džejms i Bogdan su vodili pravi "revolveraški obračun", a najzanimljiviji detalj desio se krajem tog dela igre.

Bogdanović je ostao na Hardenu, a vodeći u trci za MVP-ja je fintom uspeo da izbaci srpskog beka iz ravnoteže i da ostane sam na šutu za tri poena, koji je i pogodio.

Nekoliko sekundi kasnije Harden se okrenuo ka Bogdanoviću i prstom uperio na njega, aludirajući na to da ne bi trebalo više da pokušava da ga čuva jer će mu Amerikanac u suprotnom to "naplatiti".

Situaciju pogledajte na priloženim video snimcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: