Maloun: Sezona za 12 dana, a starteri ispod nivoa – ljudi, šta čekamo?

Trener Denver Nagetsa Majkl Maloun rekao je da startna postava Denvera nije odigrala dobro protiv australijskog Pert Vajldketsa.

Izvor: MLJ

Subota, 06.10.2018.

09:40

Maloun: Sezona za 12 dana, a starteri ispod nivoa – ljudi, šta čekamo?
Getty images

Denver je pobedio sa 96:88 u predsezonskom meču, ali je posle komotnih +18 u finišu druge deonice, spao na +2 u završnici treće.

Vil Barton je rekao da to nije problem jer je reč o predsezoni kada "niko nema sve odgovore", ali se forma Nagetsa ne dopada treneru ekipe.

"Moramo da počnemo da igramo. Naši starteri kolektivno nisu odigrali na nivou na kom bi trebalo da igraju. To ne znači da treba da pogađaju sve šuteve i prestanu da prave greške u potpunosti, ali regularni deo sezone počinje za 12 dana, ne znam šta čekamo? Imamo još dve predseonske utakmice i potreban nam je brz odgovor, da se 'lampice upale' već pre utakmice sa Klipersima. Potrebno nam je da starteri iskorače i zaigraju bolje, to je suština", rekao je Maloun posle utakmice.

Nikola Jokić je odigrao 22 minuta, ubacio je tri poena i imao isto toliko izgubljenih lopti, Pol Milsap je odigrao nervozno, Geri Heris je na svom povratku na teren bio solidan, ali je startna petorka Nagetsa imala ukupno 36 poena.

Poređenja radi, samo Brajs Koton je u Pertu ubacio 33. Denver sezonu počinje 18. oktobra utakmicom protiv LA Klipersa sa kojima će odigrati i 10. oktobra u okviru priprema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: