Kobi očaran: Zašto Lejkersi nisu draftovali Tejtuma?

Kobi Brajant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, zapitao se zašto Los Anđeles Lejkersi nisu draftovali Džejson Tejtuma 2017. godine.

Izvor: PT

Utorak, 31.07.2018.

20:00

Kobi očaran: Zašto Lejkersi nisu draftovali Tejtuma?
Foto: Getty Images

'Jezerdžije' su na prošlogodišnjem draftu sa druge pozicije izabrali Lonza Bola, koji je u prvoj sezoni pokazao da može biti odličan igrač.

Međutim, oni što je Džejson Tejtum, treći pik s NBA drafta 2017, pokazao javnosti u SAD je neopisivo i nema sumnje da ga očekuje blistava budućnost.

Košarkaš Boston Seltiksa ovog leta pokušaće što bolje da se spremi za drugu sezonu, a slobodno vreme koristi na najbolji način, pošto je pre nekoliko dana viđen kako trenira sa legendarnim Brajantom, koji mu daje razne savete.

Trener Dru Henlen koji sarađuje sa mnogim igračima, pa tako i Tejtumom, preneo je zanimljivu rečenicu Brajanta – "Zašto Lejkersi nisu draftovali Tejtuma?".

Tejtum je odigrao 80 utakmica u ligaškom delu sezone i prosečno beležio je 13,9 poena i pet skokova. Međutim, još impresivniji bio je u plej-ofu gde je 'osakaćeni' tim Bostona vodio do finala konferencije uz prosek od 18,5 poena i 4,4 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: