Džezeri 'ukrotili' Vukove, sedam poena Bjelice

Košarkaši Juta Džeza pobedili su Minesotu Timbervulvs ubedljivo sa 121:97 i pokazali da su i ove sezone ekipa plej-of kalibra.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 02.04.2018.

08:45

Džezeri 'ukrotili' Vukove, sedam poena Bjelice
Tanjug / AP Photo/Tom Olmscheid

Krilni centar Minesote Nemanja Bjelica proveo je na terenu 26 minuta i imao sedam poena i pet skokva uz dve ukradene lopte.

"Vukovi" su mnogo više šutirali, a Džezeri više asistirali i bolje skakali. Rudi Gober je poslovično bio uspešan u zaključavanju reketa, a Juta je počela da pravi razliku od druge četvrtine.

Riki Rubio je bio najbolji streac Jute sa 23 poena, a Donovan Mičel je dodao 21. Na poluvreme su Rubio, Mičel, Gober i ekipa otišli na +11, pa 23 poena Viginsa i 20 Taunsa nisu pomogla Minesoti.

Jutin Španac, kome je tokom karijere česta zamerka bio šut, pogodio je pet trojki iz šest pokušaja, a prednost je kako se kretalo prema poslednjoj četvrtini samo nastavljala da raste.

Juta je imala i +29 na 116:87, a Minesota je uspela tek malo da ublaži poraz koji ne boli previše jer su Timbervulvsi i dalje u plej-of zoni na sedmom mestu, s tim što je Juta sada šesta u "gužvi" na Zapadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: