Dramond: Jokić nije ni pokušavao da me blokira

Centar Detroit Pistonsa Andre Dramond impresioniran je igrom Nikole Jokića u međusobnom duelu, ali ne i njegovom odbranom.

Izvor: AK

Petak, 16.03.2018.

12:05

Dramond: Jokić nije ni pokušavao da me blokira
Foto: Tanjug/AP PhotoDavid Zalubowski

Srbin je u pobedi Denver Nagetsa 120:113 zabeležio tripl-dabl (osmi u sezoni) sa 23 poena, 12 skokova i deset asistencija.

S druge strane, Dramond je predvodio Pistonse sa 21 poenom (9/18 iz igre) uz 17 uhvaćenih lopti i tri blokade.

Pročitajte još: Ni Dramond mu ne može ništa – novi tripl-dabl Jokića

"Pakleno dobra utakmica za njega, tripl-dabl i pobeda. Trudio sam se da "ulazim u njega" stalno i pokušam da poentiram. On nije ni pokušavao da blokira moje šuteve, samo je stajao i čekao faul, pa da se vrati u napad", rekao je Dramond.

Jokić je konstantno pravio probleme Dramondu šutem sa poludistance i izvlačenjem iz reketa, a trenutno deli treće mesto po broju tripl-dabl učinaka u sezoni sa Benom Simonsom. Ispred su samo Lebron Džejms sa 14 i Rasel Vestbruk sa 21.

"Navikli smo na to. Više nije iznenađenje kad to uradi", rekao je Jokićev saigrač Džamal Marej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

10 h

Podeli: