Maloun: Kad se udruže Geri, Nikola i Pol...

Trener Denver Nagetsa Majkl Maloun kaže da je njegova ekipa vrlo težak protivnik svakome kada "prorade" Heris, Milsap, Jokić i pridruže im se Čendler i Marej.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 30.10.2017.

08:50

Maloun: Kad se udruže Geri, Nikola i Pol...
YTSS / Jeisson Baez

Nagetsi su pobedili Bruklin Netse sa 124:111, a imali su šest izgubljenih lopti, a bili su solidni i na drugom kraju parketa, u odbrani što im inače nije osobina.

"Čuvali smo loptu, pojavili su se Vilson Čendler i Džamal Marej. Bilo je samo pitanje vremena kad će se to desiti. Mislim da je treća četvrtina bila fenomenalna, daleko najbolja naša četvrtina. Dobili smo ih 40:21, a tokom cele utakmice ih zadržali na 40 odsto iz igre. Odlična utakmica, ali nismo zadovoljni, imamo težak izazov u (Medison skver) Gardenu sutra uveče i pokušavamo da odemo kući zadovoljni", kaže Maloun.

Trener Nagetsa je objasnio da je Pol Milsap odigrao veliku ulogu kada je asistirao Herisu u ćošak za trojku što je, kako kaže, snaga njegove ekipe – dva visoka momka (Jokić i Milsap) koji umeju da dodaju. Jokić je ubacio 21, Milsap 13, ali je Marej bio efikasniji od obojice ubacivši 26 poena.

"Znam da je to bilo veliko olakšanje za njega, može da diše posle ovoga. Rekao mi je pre utakmice 'Treneru, ja sam sad polomljena strela', na šta sam mu odgovorio 'ne, nisi, bićeš dobro, moraš da veruješ u sebe. I večeras je odigrao protiv sebe", dodaje Maloun koji se nada da će nastaviti u istom ritmu.

"Nadam se da njih dvojica (Čendler i Marej) mogu da nastave da igraju na visokom nivou, jer kada se na terenu pridruže Geriju, Polu i Nikoli, imate prilično opasnu petorku tamo na parketu", kaže Maloun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: